TRAPHEKJE AANBIEDINGEN

TRAPHEKJE KOPEN


Hoera! Een baby’the erbij! Zo’n schattig klein ding, telkens op ontdekkingstocht. Heerlijk toch? Maar helaas kan dit ook gevaren met zich meebrengen. Je kleine ziet een wereld vol nieuwe, interessante dingen, maar zo’n ontdekkingstocht heeft niet noodzakelijk een geslaagd einde. Stel je voor, zondagochtend vroeg, je ligt nog lekker even te slapen maar je kleine bedenkt zich z’n dag met ochtendgymnastiek te beginnen en wilt de trap afklimmen. Dat loopt waarschijnlijk niet heel succesvol af voor iemand die nog niet bepaald kundig is in het wandelen.

Maar geen zorgen, wij hebben een oplossing! Wij verkopen namelijk traphekjes. Het lijkt op het eerste gezicht waarschijnlijk niet erg stijlvol en misschien zelfs voor sommigen een beetje overbodig, maar niets is minder waar! Traphekjes komen in allerlei soorten en maten, kleuren en stijlen, en wij bieden ze aan!

Maar wat is een traphekje dan precies? Het is een constructie die je aan het begin of het einde van je trap hangt, zodat je leergierige peuter zijn nieuwsgierigheid tot de veilige regio’s behoudt. Een traphekje is meestal ongeveer een meter hoog met een hendel of iets dergelijks zodat je het hekje gemakkelijke kunt open- en dichtmaken. Traphekjes komen in allerlei soorten en maten en op onze website helpen we je de juiste voor jou te kiezen. Zo is er bijvoorbeeld het klemtraphekje. Deze klem je tussen twee muren en hoef je geen gaten te boren. Wel zo netjes aangezien je kind niet voor altijd 2 jaar blijft, maar ook wel minder stevig. Als je een steviger hekje wilt, kan je kiezen voor een schroefhekje. Deze schroef je, zoals de naam zegt, tegen de muur. Er zijn ook roltraprekjes en zelfs haardhekjes. Want vuur ziet er toch zo fascinerend uit voor uw tweejarige, maar als hij zijn handen tegen het glas zet, is er toch heel wat minder feest. De traphekjes komen in allerlei verschillende materialen zoals hout en kunststof, zodat het past bij jouw interier, zoals jij het wil.

We kunnen er niet omheen. De veiligheid van je kind is belangrjik, ook voor ons. Daarom bieden wij je op deze website een breed gamma aan verschillende hekjes die bijdragen aan de vrijheid van je kind. Dit, wel op zo’n manier dat het precies het hekje is dat jij zoekt. Het hekje dat past bij jouw huis, bij jouw stijl, bij jouw kind.