Schroef Traphekje

Schroef traphekje kopen

Het schroef traphekje werkt dus, zoals je waarschijnlijk al verwacht had, met een schroef. Je zet dit hekje vast in de muur met behulp van schroeven, waardoor het schroef traphekje behoorlijk stevig vast zit. Wat wel zo handig is als je een dramatische peuter hebt die af en toe zo hard kan huilen en schreeuwn dat hij lijkt te denken dat de wereld vergaat. Dan heb je liever wel dat het hekje goed vast zit, zodat je kindje niet met traphekje en al naar beneden valt dus. Dit is dus jouw ideale hekje als je voor extra veiligheid gaat.

Houten schroef traphek of metalen schroef traphek

Qua vorm lijkt dit type schroef traphekje vooral op een tuinhekje. Meestal zo iets met horizontale spaken. Aan één kant van het hekje zitten scharnieren waarmee hij makkelijk open en dicht gaat en aan de andere kant zit een handige sluiting die je zo met één hand kan sluiten. Wel zo makkelijk als je met je handen vol naar boven loopt. Dit type schroef traphekje kan je ook op de meeste plekken bevestigen, wat wel zo handig is. Nog een groot voordeel bij dit hekje is, is dat je een brede doorgang behoudt. Dit schoef traphek komt ook aan een reeks verschillende kleuren en matierialen voor zodat je net dat schroef traphekje kunt kiezen die perfect bij je huis past. De meest gebruikte materialen zijn hout en metaal omdat dit stevige materialen zijn. Vaak worden ook neutrale kleuren gebruikt om een houten schroef traphekje of metalen schroef traphekje te maken.

Schroef traphekje installeren

Misschien lijkt het een nogal ingewikkelde klus om zo’n houten schroef traphekje of metalen schroef traphekje te installeren. Niets is echter minder waar. Een boormachine en een paar schroeven en klaar. En uiteraard zit er bij elk hekje een uitgebreide beschrijving bij over hoe je elk schroef traphekje in elkaar zet.

Wat betreft veiligheid is dit type schoef traphek echt wel een topper. Stevig materiaal, stevige bevestiging en hij valt met één hand te openen en te sluiten. We laten dan wel even buiten beschouwing dat je gaten in je muur hebt zitten als je peuter groot genoeg is om het hekje er af te halen. Maar gaten kun je dichtmaken, niet waar?. Als je motto “veiligheid boven alles” is, is dit zeker een hekje voor jou. Bij dit hekje kun je er van uit gaan dat je dreumes (wat dat betreft) niks zal overkomen. Zolang jij het hekje met je ene hand elke keer sluit natuurlijk. Veel plezier ermee alvast en laat je dreumes maar vrij en veilig op ontdekkingstocht gaan!

Geen producten gevonden voor deze selectie.