0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

BabyDan

Van hoog naar laag sorteren

   

4 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

   

4 artikel(en)

Over BabyDan

Kleine baby’s en jonge kinderen groeien snel. Voor je er zelf erg in hebt, begint je kindje al met kruipen en rondlopen. Dan is het tijd om de wereld te gaan verkennen. Voor je kleine spruit is dit erg aantrekkelijk en avontuurlijk, maar jammer genoeg loert er in huis altijd wel een of ander gevaar om de hoek. Dan is het zaak om de veiligheid in huis zo groot mogelijk te houden. BabyDan is een sterk merk op gebied van de preventie van ongevallen met kinderen thuis. Het is geen wonder dat dit bedrijf al sedert 1947 bestaat en dus al 70 jaar een expert is op gebied van veiligheid in huis voor kleine kinderen. Daarom vertellen we je graag wat meer over BabyDan. Van deze producent kun je verschillende producten kopen die de veiligheid in huis vergroten. We stellen ze je graag aan je voor.

Het BabyDan Traphekje

Iedereen weet het. Trappen kunnen gevaar op leveren voor jonge baby’s en kinderen die pas beginnen met kruipen, stappen of rondrennen hebben vaak nog weet van de mogelijke gevaren van een trap. Het BabyDan Traphekje biedt daar een oplossing voor. In de realiteit hebben vele huizen nog steeds trappen en dan is het maar beter om te voorkomen dan om te genezen. Dankzij het BabyDan Traphekje kun je als volwassene zelf met alle gemak de trappen in huis blijven gebruiken en kun je er gerust van zijn dat je kleine dreumes tijdens zijn of haar ontdekkingstocht niet van de trap af tuimelt. De BabyDan Traphekjes zijn verkrijgbaar in verschillende materialen. Je krijg hier de keuze uit wit gelakt metaal of natuurlijk uitziend hout. Voor welke uitvoering je kiest, maakt in de praktijk niet zoveel uit. Alle BabyDan Traphekjes zijn volledig veilig en zijn geschikt voor elk interieur. Deze producent vind het vooral belangrijk dat ieder kind veilig kan opgroeien. Voor minder gaat het merk BabyDan immers niet.

BabyDan Haardhekje

Niet alleen trappen vormen een potentieel gevaar voor jonge kinderen, ook kachels en openhaarden zijn een potentieel gevaar voor kruipende en pas stappende kleine baby’s en peuters. Het BabyDan Haardhekje stelt je in staat om te blijven genieten van je openhaard of kachel, zonder dat je kind daar zijn of haar handjes kan aan branden. Het BabyDan Haardhekje wordt op een stabiele manier voor de haard of kachel bevestigd, zodat je lieveling zich niet kan branden aan het vuur of aan de ruit voor de kachel of de haard. Van een ding kun je helemaal zeker zijn: BabyDan gaat voor niets minder dan voor absolute veiligheid!

 

Deze twee zeer handige preventieve producten geven je een indruk van wat je echt moeten weten over BabyDan. Veiligheid in huis is voor BabyDan de kern en de ziel van het bedrijf. Daarom kies je door te kiezen voor dit merk, resoluut voor de veiligheid van je kind, peuter of baby!